SundayGoingMonday

Om 20 minuter har ännu en vecka av 2011 passerat, på tisdag har första månaden gått och om 2 veckor är jag inne på mitt 17 år på denna jord. Usch va tiden går fort, för fort för min smak ibland.
I veckan hoppas jag hinna färga håret. Jag förbannar mitt hår för att det har tappat ALL röd färg och är nu en enda söla av brunt, oranget och en råttfärgad utväxt. Så i veckan blir det lite förändring!

Sverige-Spanien

Vaknade hos frida imorse, åt en fet frukost sen sanerade jag hennes matta. Gulligull
Förövrigt sken solen och våren borde börja om typ 2 månader. AAAAAH!!!!!!

Shirt

Såg bilden. Hittade skjortan. Pilla i sömmarna. Klippte i skjortan. Voila, allt på endast en kvart.

Pink

Väntar på att jag ska få lite födelsedagsgäster (2 veckor i förtid), äta lite mums och sedan åka vidare mot örbyhus för att umgås med jättebra tjejer. Gitarr, prat och mys kommer sitta alldeles för bra.
Sitter och längtar sönder till våren, har plockat fram alla vårkläder, även fast jag vet att jag inte kommer få använda dom på flera månader... Men det känns som om allt går fortare när dom väl är framme.

ÄÄH

Jil sander, chloé, alexander wang, lanvin
Satt inne på style.com och vill väl baxa dessa kläder och klämma på mig. Eller iaf försöka hitta liknande kläder för de slantar jag faktiskt har. Gud låta mig vinna en miljon

IGotStripes

Har ränder från hm idag. Imorse var tåget inställt, jag trodde jag skulle koka över. Nu vill jag bara ha vår så det faktiskt inte är så jättejobbigt att stå ute och vänta på tåget.
Annars har jag gjort klart matteA idag och hunnit med lite simning! Duktigatjejen ska nu ta sitt pick och pack och bege sig mot den allra sista halv8hoshillevi.

´

Är sjukt sugen på té. Och chocolaté. Kanske dra en latté. Eller varför inte en liten kaká?
Ska möta upp mor ikväll och träna rövén av oss!!
.......tildis <3


FEELINLIKEFLYING

Sommaren är långt ifrån här, men sommarens planer börjar klarna vilket är för härligt!! Har jag tur kan det bli en visit på peace and love och en resa till varmare breddgrader.
Nästa uppgift: Skrapa ihop pengar/skaffa extrajobb

MorningGlory

Igår försov jag mig 3 TIMMAR, alltså jag lyckades vakna klockan 11 på en skoldag, då jag börjar 11.45 (och har 1h och 30 min till skolan). HUR lyckas man? Idag vaknade jag i alla fall, då jag inte hade sovmorgon. Suck

Shoelululu

Ph1 Längtar till våren så jag får börja använda alla mina skor med peeptoe......Som är för många
Ph2 Fast skulle vilja ha en skogarderob som ser ut typ sådär. Nästan.

Androgyn?

Ööööh... Jag vet faktiskt inte riktigt om jag är så mycket för det här med androgyna modeller. Men blir lite fascinerad av kläderna.
DAMIR DOMA MEN’S A/W 11-12

JagÖnskarJagVoreLiteMerSomAnnieHall

typsåjagkännerfördigjustnu

Ny


Nygymmad, nyduschad, snart ny vecka. Nu en bit chocolaté, en bit uppsatsskrivande och en stor kopp té!

Transparent

Kjol, 60 kr. Weekday. 
Ph2 Saniaclaus

PlusOchMinus

Veckans plus och minus
+ Skolan går bra. Jag är pepp på träning och ikväll blir det innebandy. Jag har fyndat SpaceTshirt, gubb-byxor och långkjol för totalt 120kr. Umgås med bra vänner. Sparar pengar som aldrig förr. Snön smälter. 

- Snön smälter (dåligt med). Datorn fick virus=alla bilder på bärbara är borta, WHY. Naturkunskap(....). Magsjuka suger. Stalker. 

Glad är jag hur som haver. Ikväll blir det som sagt innebandy och good company. Ciao

SpaceD

Hej. Idag köpte jag denna spaceade sak för en tjuga inne på weekday (där jag även fyndade ett par snygga byxor för 40kr, värt!) Nu är den nyklippt och klar, jag ligger och kollar på indiana jones och äter mackor med thé. Müms

BLÖ

Det här är den mest intressanta bild jag finner på datorn för stunden. Det, om något, är lite deprimerande. Dock ett ljus i tillvaron att jag har två sovmornar till efter lunch och en tidig dag. Hinner då komma hem halv 4 OM jag har tur.
Ligger och lyssnar på alphaville, spekulerar huruvida en flytt och ett extrajobb skulle passa i mitt liv just nu. Äta nudlar, bo själv och tjäna kosing på något fik/lager/som behöver arbetskraft. Skapa lite nya rutiner. Komma bort från den håla jag lever i. Visionerna är många! Suck......... Imorgon slutar nathalie i klassen= en lunchning med flickor på jalla. Kanske borde använda kameran lite mera nudå. Kom igen julia!

OneYearLater

För ungefär ett år sedan stod jag i mitt rum och tog denna bild innan jag skulle bege mig mot min dåtida pojkvän. Jag såg avsevärt mycket brunare ut, även blondare. Nu sitter jag blek som ett lakan, urtvättat rött hår med en inte allt smickrande utväxt och, till råga på allt, ett äckligt sår på läppen och svart runt ögonen efter ett par fällda tårar till en fin dokumentär på tv. Singellivet. Nu gnäller jag likt bridget jones, kom nyss även på att jag precis börjat skriva ned mina tankar i en röd anteckningsbok...... Söderfors svar på bridget jones.  Fast ändå på ett lyckligt sätt. Sen ska jag flytta till NY och skriva krönikor, dricka cosmos och vara djupt förälskad i big.... Fast ne.
Förutom detta hade jag EN lektion idag, sen satt jag timtal och drack kaffe tills händerna skakade på storcken med amigos fantasticos. Ojojoj va fint det var.

MiniMany

Monki, HM<3Elin Kling, Weekday, COS
Hur kommer det sig att varje gång man finner nya saker är pengarna bortblåsta? Suck. 
Fick även nya schemat idag=awesome. Rättskunskap står på schemat med, föör glad.

ButterfliesAndFlowers

Nu ligger jag här i sängen igen, en måndagkväll. Imorgon ska jag upp med tuppen igen, imorgon börjar skolan igen. Känns skönt med lite rutiner. Dock att dessa innefattar att behöva gå upp 05:45 varje morgon, lockar inte.
Och som alla andra 1480138 miljoner tjejer som tänkte bli fit for summer 2011 skrev jag ett träningsschema och ett löfte att bli hurtig. Även matilda ska hänga på. Det bestämde vi igår innan vi klämde i oss en påse chips, dip och en pirra. Ja. Ni hör ju. Men förhoppningsvis kommer detta gå bra. ÖÖS

SnurraDuMinVärld

Columbine
Vill ha ett par fina loafers och pastelliga nagellack när solen sticker fram mellan det nu konstanta molntäcket och snön börjar smälta.

Dag 19 – Mina rädslor

Okej. Jag är rädd för att dö utan att ha upplevt allt jag vill uppleva. Att dö onöjd.

Jag får då och då panik när jag är på tåg, flyg, båtar. Stora rörande saker med en bunt människor och där det finns en risk att det kan gå fel och panik kan utbryta. Detta endast när man ska gå på och av. Resten är oftast lugnt.
Att mista mina närmaste. Att göra någon illa.
Drunkna. Det var väl de mest uppenbara rädslor som jag kom på just nu

Dag 17+18 – det här upprör mig + En första

Tappade stinget. Nu kör jag två i rad. 3 to go!
17, jag blir upprörd av människan och hur vi beter oss. Mot jorden, varandra och djur. Blö
18,en första. Ööööh.. En första pojkvän kanske. Han hette joakim, blond och blåögd. Vi var 4-5 år och gick på samma avdelning på dagis.
Hans pappa ägde macken minns jag. Vi brukade leka hemma hos honom och gå ut med hans pudlar.
Sen flyttade han och jag var otröstlig. Har ingen aning om vart det blev av pojken.

DiamondSkullAndLove

Diverse smycken och min fina smyckeshängare/hållare/vad det nu heter. Idag ska jag till Stockholm och mysa med familjen.

Hats

spets bikbok, zara
Hittade en gammal hattlåda som nu har intagit en plats på mitt rum. Den hade några fina hattar i sig också

BreakfastSurprise

Kände mig glad och pigg imorse. Vaknade i ottan, tog ett långt bad, en kall dusch, tog en kopp kaffe, satte mig vid tvn och kollade på en dokumentär om koreakriget. Då bestämmer jag mig för att börja infria ett nyårslöfte jag satt, att överraska päronen med gulliga saker. 1h senare står det amerikanska pannkakor, ägg och mörk choklad på bordet. Det var uppskattat. Ännu gladare.

MusicTreasure

Nu är bloggen uppdaterad så det räcker och blir över.
Gårdagen var extremt bra, bio med matilda&hillevi, sedan hem till Hillevi.
Legat där ungefär hela dagen, kollat på sex&the city, druckit 5 miljoner koppar kaffe, drömt oss bort till ett liv i New York.
När jag kom hem tog jag mig i kragen och.. Tog en joggingrunda!! Har tappat alldeles för mycket kondition på senaste tiden men eftersom ett av mina nyårslöften är att klara av att springa antingen tjejmilen eller lidingötjejlopp (mina nyårslöften är galna och många) så måste man väl börja någonstans. Dock tog jag mig igenom det med lite Maskinen i hörlurarna. Fett.
Nu sippar jag på lite té och ska snart träffa john blund. Ciao

3Pics

ph1: en klädhäst i nöd av lite sortering, pörsk
ph2: nyinköpta skor, 150 riksdaler på HM! Dessa i vår/sommar med en extra lång kofta/längre tunn klänning, längtar
ph3: Närmare titt på "örhänget". Hängde lite på sniskan, lite roligt. Men annars för fint.

HalfPastSeven, MyPlace?

Lite bilder från "halv åtta hos mig", som ägde rum för cirkus 1 vecka sen. Hos mig den gången. Trevlig kväll, mycket skratt. Bra tjejer!

Brosch

Bob dylan strömmar ur högtalarna. Ska strax dra mig till uppsala och umgås med två fina vänner, sedan gå på bio. Hittat ett ytterst fint örhänge. Pics will come.
Hittade en ytterst fin brosch som jag körde genom örat. Maffigt

NyttÅrNyaMöjligheter

Förjäkla bra nyår. Skridskoåkning, middag, vidare till Skutskär, härligt folk, intressanta diskussioner, snöigt tolvslag.
Kom hem vid halv 10 med Viktoria och Matilda i släp, alla tre somnade och vaknade runt 4. Nu ligger jag klarvaken och ska vända på dygnet. Nyårsdagen är en dag av slöande helt enkelt. Sitter och tänker på alla "första" man gör. Eftersom dom säger att första dagen brukar definiera resten av året.
Tänkte därmed, i min ensamhet, räkna upp några av årets första:
Mat: Ärtor med ägg. I en salig röra.
Låt: Somnade imorse till Enigmas ljuva toner. Hahaha
Film: Narnia-häxan och lejonet från 1988. Ack.
Hahaha. Ha. Funderar över att ta en morgondusch. klockan visar 05:47. Natthumorn har haft övertag på mig hela natten.
Ett nyårslöfte jag kom på nyss (har även 18 andra haha): Knäppa mer kort/filma mer. Har glömt hur kul det är att titta tillbaka och undra vad man höll på med. Så har jag något att lägga ut på denna sida med. Ciao

RSS 2.0