GoodbyeJuliafrozt

Slutar blogga på denna blogg, kommer länka min nya till denna inom kort!
Pssst min nya blogg kommer även skilja sig från denna, förhoppningsvis ska jag skriva om det jag faktiskt VILL skriva om. TJOFADDERITTANLEJ-hej

Fina

Fick en fin vinylskiva a la håkan av min kära matilda. Oj va glad jag blev.
Funderar förövrigt på att byta blogg.
Dagens humör: Splittrad.

GoldenSweater


ShortsAndGlasses

Vill kunna gå runt med shorts och glajjor nu. Nu. Exakt NU!
Fredagen var underbar, maten god och fick umgås med älskade tilda, vilket behövdes.
Lördagen var jag först in till uppsala, sedan mös jag med fina brudar.
Idag ska jag städa garderoben. KUL INFO JAPP

ItsAStart

Två första dagarna av lovet ser ut som följande: Träning-förlora min church street-oskuld-hem och mysa med bästa tilda-vakna-uppsala-jobba-på hemväg. Hujedamej, jag känner att jag börjar få lite ordning på mitt liv. Imorgon ska jag vara en kick ass-telefonförsäljare. It's a start.

YokoJohn

Ett litet kollage jag knåpade ihop med lite inspo från yoko&john lennon. Letade som en galning efter en kopia av john lennons tshirt men utan resultat. Buhuuuuuu
update; En anonym la en kommentar där det fanns länkar till denna!!!!! aaah va glad jag blir. Överväger att låta detta bli mitt nästa inköp. klicka på tröjan för att komma dit!

WishingList

På denna veckas önskelista står denna...
..Dessa
Denna
och Dessa

CollarAndGreen

Inspo. Signe sthlmstrtstl

ThreeRandoms

Julia, namnet betyder den ungdomliga

ExclusiveLee

ExclusiveLee, föll för dessa direkt. De är helt underbara och går att köpa på nelly.com för endast 399:- (för er som inte sett dom än). Bra i storleken, lätta att gå i, 5 av 5!
I fredags fick jag ett superdupermega fint armband&halsvand av bel. Igår fick jag även LP-skivor av erika&Kelly. Underbara ni

NoPlaceLikeHome

I söndags slängde jag ut det stora skrivbordet och gjorde rum för en gammal tv. Börjar få ordning på saker och ting känns det som! Idag fick jag även hem de efterlängtade skorna och GOSH va snygga/sköna/underbara dom var.

ValentinesDay

Helgen har varit fullt upp. Haft en trevlig helg med fina vänner, bra födelsedagshelg. På onsdag blir det church street med familjen och bästa matilda! Ska bli mys. 
Annars så är det Alla hjärtans dag imorgon. Den värsta dagen för den som är singel säger många, men just nu känner jag tvärtom! Beställde nyss hem ett par nya skor ifrån nelly som en egen liten alla hjärtans dag-present, till mig själv, från mig själv. Vill att dom ska komma hit nu nu NU

NEON

En fin trekantsbh från MONKI, 40 riksdaler pungade jag ut.

BIRTHDAAAYY!!!

Imorse vaknade jag halv 7 av att mamma kom (pappa sov.... Men han kom och gratta han också sen, han är sjusovare likt mig) och grattade mig med frukost på sängen! Sedan fick jag lite presenter, lite klädpengar, pengar till p&l och en handduk, badsalt och ansiktsmask. Mamma tyckte jag verkade stressad, söta mor.
Sen skulle jag in till Uppsala och fira lite men... nej. ALLA TÅG OCH BUSSAR VAR JU INSTÄLLDA. Suck. £€@$%()= Jävla UL och sverige klimat fml. Aja gick och hängde på högbergs, träffade en massa vänner vilket var mysigt. Ikväll blir det mys och mat hemma hos frida.

BiggestInspiration

Denna tjej är min största inspirationskälla för stunden. Hon får det enklaste att se snyggt ut och har en FAN-TASTISK garderob. Om ni inte har varit inne på hennes blogg innan, go there now

GLAD

Två favoritbilder från min barndom
YIIIHAAAA!!
Finns nog nästan bara plus med denna dag.
Allt går super och till råga på allt har jag fixat en jobbintervju tills imorgon. Förhoppningsvis mitt första extrajobb!! Det är som telefonförsäljare, you got to start somewhere. Förhoppningsvis en EGEN inkomst för första gången.
Fyller även år om endast 2 dagar.

OmOchOmIgen

Tröttnar nog aldrig på factory girl. Eller Edie Sedgewick. Eller Warhol. Eller 60-talet överhuvudtaget.

CutItAllOff

Herrejistanes vad jag trivs i min nya hårlängd! Det är nytt och fräscht, ska försöka behålla den känslan ett tag framöver.
Idag åkte jag in tidigt till uppsala för att simma, sedan vidare på de två lektioner som dagen innehöll. Skulle ta 16.19-tåget hem, det var kort tåg. BLÖ. Tack vare min längd smög jag likt en pygmeunge förbi alla de äldre och snodde åt mig en plats. Fick en phille sittandes i knäet dock. Men äsch! Har legat och degat resten av eftermiddagen/kvällen. Ska fortsätta med det. GOOD

PinkPanther

ph1 at rodebjers via columbine
ph2 vanillascented
Rosa har väl aldrig varit en färg jag har tänkt klä mig i. Tänker mest på småfjortisar med söndertuperat vitt hår, mascaraklumpar och pushup springandes runt i en ljusrosa tunika och ett bar låga vita pumps. Men när jag ser dessa bilder blir jag alldeles till mig. OJ va jag vill ha ett par rosa byxor/shorts eller en rosa skjorta/topp. En naturlig sminkning som på ph1 och voila.

3

3 bilder ifrån helgen. Som sagt var jag på öppet hus lördag morgon, lite människor som kom men som tur var MYCKET bullar.
Efter det umgicks jag lite med bel,ellen&frida på stan, sedan klippte bel av mitt hår (inlägget nedanför). Därefter begav jag mig mot moa för lite födelsedagsfirande, mycket roligt!
Idag ligger jag hemma sjuk. Suck. Såklart. Nu ska jag göra iordning lite mat. CIAO

AtFirstIWasLike..

this... 
But then i was like this!

ÖppetHus

Skyndar mig iväg på öppet hus. På en lördag. klockan 11. Vad händer med mig.... Ikväll blir det iaf födelsedagsfirande hos moi! Kameran åker med, denna gång ska den även användas. Supeeeer

OVERWEIGHTLOVERSINDAHOUSE

HEAVY D mr big stuff dööööh

DecisionsDecisions..

Vanillascented
Igår färgade bel mitt hår, nu är det röda borta. Nu dagen efter så ångrar jag att jag inte tog bels&fridas råd och klippte av håret. Står och väger mellan att spara ut och klippa page alt. längre page, ni få som läser min blogg får gärna lägga en kommentar om ni tycker ja eller nej! Allt för mig, ikväll blir det BIO med FRIDA och ELLEN hehe, mys

BagsAndSo


Har varit på rättegång hela förmiddagen och oj va intressant det var! Det fick mig att vilja studera juridik. Ack.
Igår var jag med moa och simmade, idag blir det en liten gymning med andrew. Härligt

RSS 2.0