Bra x3

Bra bra bra, är vad jag kan säga om helgen. Bowling, en snabbvisit till alex, bastning och sedan hem till tilda. Mysfrukost imorse och sedan hemfärd. Nu sitter jag här, med godispåsen i ena handen och soppskålen i den andra och känner ingen söndagsångest överhuvudtaget.

Leopard

Började helgen/lovet med en riktig grismorgon, vilket är bland det bästa som finns. Upp ur sängen klockan 13. Man ska passa på att njuta när man kan! Ikväll beger jag mig in till gefle för lite bowling med bra sällskap.
Köpte två ringar igår, varav en fastnade på fingret och kom inte av på en halvtimme. Mitt ringfinger ser ut som en korv nu. Synd att den är så fin och att min hand helt enkelt får lida igenom det. Kände för att dela med mig av den ointressanta information. Ciao

Good company

Idag har jag (förutom att ha gått en mil med skolan, vilket var FÖR jobbigt), umgåtts med tilda och hivi. Fikade på veckans café (hovkonditoriet) och sedan begav jag och tilda oss för att kolla på Saw 3d. Bet nog sönder flaskan av rädsla, men filmen var hur bra som helst.
Och nu är det lov och jag tänker njuta av varenda jävla minut. Plus att jag fick pengar i plånkan idag. Tur det, för den började nästan damma igen.

281010

Idag bestämde jag och papi en eventuell trip till skottland i december för lite julshopping. Jag känner redan kliet i fingrarna och längtar tillbaka till världens bästa syster och Edinburgh. Aaah vill dit nu!
Imorgon ska jag fika med Hivi och Tilda. Sedan blir det ''saw 3d''. Egentligen är jag världens mest lättskrämda person men jag har en förkärlek till skräckfilmer. Kommer resultera i x antal sömnlösa nätter under höstlovet.

Igår, idag, imorgon

Igår hann jag spendera tid med fyra fina varelser. Först hälsade jag på belsan och vilde. Sedan umgicks jag ett litet tag med petra och lina. Väldigt
Idag gick jag skolan för länge och sedan fikade jag och patricia på güntherska hovkonditoriet, vilket var för härligt. Nu ligger jag och sippar på min andra kopp choklad och njuter av höstvädret.
Imorgon är det en relativt slapp dag i skolan. Sedan är det fredag och sedan lov. Aaah
Förövrigt kom jag och lina på att det snart är håkan i sthlm. Kan inte bärga mig tills jag och mina två underbara (matilda och lina) står och gormar oss hesa den 13 november. Ahhhh

You should know how much i care about you

Just nu vill jag hoppa över de kommande 5 dagarna och sedan ta lov.
En heel veckas vila, kunde inte kommit mer lägligt. Bara att genomlida
Helgen var härlig, om man bortser från natten till söndagen. Fel av mig
Jag har förövrigt världens bästa vänner och en bra känsla i magen.
Livet får tummen upp för stunden alltså

Lovely


My heart paid the price of my stupidity

Idag är jag ledig, vilket är jäkligt underbart. Igår var jag med fanny och sara, lekte med gitarrerna och hade för roligt. Pratade om allt mellan himmel och jord. En sån där dag som man borde ha oftare.
Nu ska jag åka och träna och sedan ha en underbar helg.

112112

Klockan är alltså halv 3 på en Tisdagsnatt (eller onsdagsmorgon) och jag blev precis klar med min analys. Jag känner att jag måste börja prioritera saker från och med nu. Eller okej, efter den här helgen ska jag börja prioritera rätt.  Idag fyller matilda år. Bästa matilda. Congratzzz

Okt.18.10



Jag som blev kvar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0